New Hampshire

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju New Hampshire

Nekretnina na prodaju u New Hampshireu

Graniči južno od Massachusettsa, na zapadu sa Vermontom, na istoku s Maine i Atlantskim oceanom, a na sjeveru s kanadskom pokrajinom Québec

Tijekom vašeg istraživanja nekretnina za prodaju u New Hampshireu važno je znati neke vijesti.

New Hampshire je poznat po svom sloganu "Live Free or Die" koji sadrži slobodarsku filozofiju koja uistinu bilježi povijesni otpor države na regulaciju. Državni ustav New Hampshirea jedini je koji prepoznaje pravo revolucije i jedini koji ne zahtijeva uspostavljanje javnog školskog sustava. Nema zakona koji zahtijevaju od onih koji su preko 18 godina da nose sigurnosne pojaseve ili kacige ili vozače motocikla kako bi osigurali obvezno osiguranje automobila. New Hampshire također nema opći porez na promet i nema poreza na dohodak.

New Hampshire je jedna od američkih država New England karakterizirana slikovitim gradovima i velikim područjima divljine. Na sjeveru Nacionalna šuma Bijele planine poznata je po zimskim sportovima koji se ovdje mogu prakticirati i za Mount Washington, najviši vrh u regiji, s cog željeznicom do vrha.

Unatoč tome što je mala država, građani New Hampshirea imaju snažan utjecaj na nacionalnu politiku, zahvaljujući njihovom sudjelovanju u prvim predsjedničkim primarima nacije.

To je relativno skupo stanje u kojem se posjeduje nekretnina i u kojoj se traži nekretnina za prodaju u New Hampshireu. Osim toga, ima 3. najveći porez na imovinu u zemlji nakon New Jerseya i Illinoisa.

Gospodarstvo granitne države uvelike se oslanja na proizvodnju i turizam, s posjetiteljima koji dolaze na skijanje i snowboard na Bijeloj planini zimi i plivaju na jezeru Winnipesaukee i plažama duž 13 milja obale države ljeti.

Petu najmanju državu u smislu područja, New Hampshire ima procijenjenu populaciju od preko 1,3 milijuna ljudi. 94% stanovnika je bijelo, 2% latino, 2% azijsko i 1% crno. S etničkog gledišta, Irci predstavljaju najveću imovinu prijavljenu na preko 13% stanovništva, a pojedinci rođeni u inozemstvu predstavljaju 5%.

Glavni grad je Concord, ali Manchester je srednji grad s populacijom od oko 110.506 ljudi, a sa svojih 30 konstitutivnih četvrti najveća je zajednica u New Hampshireu. Cijene nekretnina u Manchesteru znatno su iznad prosječne cijene u usporedbi s domaćim cijenama.

Domaće prodajne cijene porasle su za 5,7% tijekom prva dva mjeseca 2018. u odnosu na isto razdoblje prošle godine i moglo bi unaprijediti rekordnu godinu za cijene.

Grafton County je zabilježila najveći postotak dobitka, 20,4% ove godine, dok je Sullivan County izvijestio najveći pad, što je smanjenje od 17,8%.

Hillsborough County, koja uključuje Manchester i Nashua, porasla je za 2% do veljače.

U međuvremenu, izvješće o tržištu nekretnina objavljeno od strane New Hampshire Housing Finance Authority izjavilo je da prodavači imaju prednost nad kupcima pa je najbolje razdoblje za vašu nekretninu za prodaju u New Hampshireu.

Manchester tržište nekretnina zasigurno se oporavlja, a grad je doista odavno od nedavne recesije. Cijene nekretnina za prodaju u New Hampshireu, osobito u Manchesteru, i dalje pokazuju ohrabrujuće dobitke i sada uživaju stopu od 11,5%. To je gotovo dvostruko više od nacionalnog prosjeka.

Iznenađujuće, visoke stope aprecijacije u protekle tri godine nisu dovele do previše skupih domova. Zapravo, tržište nekretnina u Manchesteru i dalje je jedno od najprikladnijih u zemlji. Usprkos povećanju cijena, dostupnost je i dalje ispod povijesnog prosjeka područja.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 3492

Prodaja Vila, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

14,222,191.59HRK
Prodaja
Vila

316 m²
Na prodaju velika riva imovine
UNAVAILABLE
Cod. 3491

Prodaja Kućica na splavu, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

20,061,529.70HRK
Prodaja
Kućica na splavu

325 m²
Na prodaju 100 Ft na vodi s prekrasnim pogledom
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB